Bus Ad Handle™

Cel mai efiient instrument de promovare în mijloacele de transport în comun!

Mânerele publicitare Bus Ad Handle™


numărul 1 în materie de eficienţă


Detalii tehnice privind mânerele publicitare Bus Ad Handle

Manerele publicitare sunt confecionate dintr-un material plastic rezistent si se monteaza pe barele de sustinere a calatorilor din mijlocele de transport public in comun.

Sunt prevazute cu un colier de prindere la partea superioara, care se monteaza pe bara de sustinere, care se continua cu o banda dintr-un material textil ce sustine manerul format dintr-o portiune de afisaj de forma dreptunghiulara si maner. Suparafata afisabila este de 8 cm x 12 cm in interiorul careia se pot introduce afisele publicitare cu expunere pe ambele fete.

scrolling_simple

Manerele au certificat de verificare tehnica si sunt fabricate in conformitate cu standardele europene actuale referitoare la siguranta, avind certificat eliberat de TUV Germania

În mod tradiţional, publicitatea de tranzit implică promovarea pe exteriorul mijlocului de transport. Mânerele publicitare reprezintă o extensie a acestui mod de comunicare promoţională. Eficienţa lui este garantată!

Călătorii pot fi expuşi mesajelor publicitare pe parcursul călătoriei lor într-un mod foarte permisiv. O imagine publicitară de dimensiuni şi cu preţuri de producţie reduse are acum impactul unui bilboard de mari dimensiuni.


 

scrolling_simple